Mostrant els resultats de 1 a 10 de 353

12-09-2019 TALLER FACTURACIÓ + IVA

El taller té com a objectiu l'aprenentatge pràctic de la normativa en facturació i en  l'Impost del Valor afegit. Factures simplificades, rectificatives i màrqueting en la facturació.

12-07-2019 SHOPPING IV NIGHT L'ELIANA

Aquesta nit l'Associació de Comerç, Restauració i Serveis de l'Eliana celebra des de les 20.00 hores i fins a les 00.00 hores la IV Shopping Night, on hauran descomptes, regals, sortejos i batukada en tots els comerços que s'indiquen en el trajecte establit.

Planol del recorregut.

08-07-2019 BANYA'T AMB EL COMERÇ DE MARINES

Les bases reguladores que regiran el sorteig estan establides en la pàgina web de l'Ajuntament de Marines.

Bases reguladores

04-06-2019 Focus Pime i Emprenedoria Camp de Túria, Camp de Morvedre, Els Serrans i Rincón d'Ademús

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. 

Consulta el programa i inscriu-te ací 

03-05-2019  MANCOMUNITAT PARTICIPA COM A JURAT EN ELS PREMIS FUNDADORES CAMP DE TÚRIA

La Mancomunitat Camp de Túria participarà dimarts que ve com a jurat en els I Premis Fundadores Camp de Túria. La Directora del Departament de Promoció Econòmica, Ocupació, Esport i Joventut serà la representant de la Mancomunitat. Al costat de la institució supramunicipal també valoraran a les candidatures la Fundació Finnova, l'Associació d'empreses del polígon industrial, l'Associació Mestresses de casa i l'Associació de Comerciants de Vilamarxant.

Els premis Fundadores tracten de premiar i reconèixer a la Dona Emprenedora de Camp de Túria. Les interessades a participar poden fer-ho a través del següent enllaç https://www.fundadores.club/ i en https://www.finnovaregio.com

La participació en els Premis Fundadores Camp del Túria és gratuïta i finalitza dimarts que ve 6 de maig a les 14.00h.


Candidatures previstes:

--- FASE IDEA. Podran participar com a candidates als PREMIS FUNDADORES CAMP DEL TÚRIA 2019 en la fase IDEA dones empadronades en un municipi de la comarca Camp del Túria majors de 18 anys. La guanyadora tindrà un espai en Cowork_Vilamarxant durant sis mesos.
 

--- FASE STARTUP. Podran participar com a candidates als PREMIS FUNDADORES CAMP DEL TÚRIA 2019 en la fase STARTUP dones que lideren o treballen en una Startup la seu social de la qual estiga a la Comarca Camp del Túria, també podran inscriure's dones en règim d'autònomes. Es premiarà a la guanyadora amb 500€ en anuncis de Google.
 

--- FASE EMPRESÀRIA. Podran participar com a candidates als PREMIS FUNDADORES CAMP DEL TÚRIA 2019 en fase EMPRESÀRIA dones que lideren o treballen en una Empresa la seu social de la qual estiga a la Comarca del Camp del Túria, també podran inscriure's dones en règim d'autònomes. Un xec acceleració de Fundació Finnova valorat en 5.000€ serà el premi que reba la guanyadora.


L'acte començarà a les 19.00 hores amb unes paraules de la presidenta de Fundadores, Lola Bordás. Posteriorment es presentaran els projectes finalistes. A les 20.15 hi haurà un Talk de AskBorja de Finnova i després d'ell es lliuraran els premis. A les 20.45 se servirà un aperitiu networking.